Blaturi Sticla Imprimate

Un nou nivel de personalizare

Detalii:

Blaturile de lucru din sticlă imprimată aduc un nou nivel de personalizare pentru frumoasa noastră gamă de blaturi de sticlă.

Imaginile sunt tipărite direct pe suprafața din spate a sticlei. Lucrând cu designerii noștri interni, putem adapta în mod unic imaginile pentru fiecare proiect.

Blaturile tipărite pot fi furnizate ca un finisaj lucios standard sau ca suprafață recomandată a blatului din sticlă Non Scratch. Blaturile de lucru pot fi personalizate pentru a se potrivi oricărui aspect, cu modelare și decupaje disponibile pentru chiuvete, plite, robinete și multe altele.

Specificatii: Imagini de inalta rezolutie imprimate direct pe sticlă, Fabricat din sticlă securizata de 10 mm, Servicii de proiectare internă, Rezistent la impact și căldură până la 400 °C, Disponibil în finisaje lucioase, Formare și decupaje disponibile, Disponibil orice culoare RAL, Dimesniune maxima dintro singura placa 2400x1100.

Blaturi Sticla LUX

Colecții de lux Blaturi de sticlă - Blaturi de sticlă | ®DRUKEN. Această colecție de blat de bucătărie din sticlă este realizată printr-un proces unic de acoperire stratificată dezvoltat și deținut de ®DRUKEN.

Aplicând elemente de metal, minerale naturale și o varietate de pigmenți pe spatele unei sticle întărite în straturi, am livrat încă un alt design minunat. Aceste blaturi de sticlă de colecție de lux sunt realizate printr-un proces unic de acoperire stratificată dezvoltat de DRUKEN

Blaturi de colecție Luxury se caracterizează prin designul său impresionant cu textură profundă și o gamă largă de culori strălucitoare și efecte strălucitoare completate cu proprietăți excelente ale sticlei de siguranță. Colecția noastră de lux vine în 20 de modele diferite și oricare dintre ele poate fi completată într-un blat de sticlă. Pentru a vedea aceste modele vă rugăm să NE CONTACTATI

Caracteristici:
- Proces unic de stratificare a mineralelor, metalelor și pigmenților;
- STICLA SECURIZATA 10 MM;
- Rezistent la zgarieturi;
- Marginile lustruite;
- Max. dimensiuni: 3000mm x 1100mm;
- Usor de curatat;
- Rezistenta la socuri mecanice si termice.

Image

Transport oriunde in Europa!

Expediem oriunde in Europa!

Image

Cumpara in Rate!

Direct din site pentru persoane fizice si juridice!

CERERI DE OFERTA SI PRETURI

Nu ezista sa ne contactezi
pentru proiectele tale

sticla la comanda logo v3 alb

 

Produsele noastre din sticla de inalta calitate, respecta toate standardele de securitate, performanta si durabilitate >> alfa mai multe

420421 | Strada Subcetate 10a | Bistrita - Romania

NEWSLETTER

Doresti sa afli noutatile privind produsele noastre ? Aboneaza-te acum la newsletter si nu rata nimic!

Website-ul nostru foloseste doar Cookies instalate automat de platforma CMS si Google. Aceste cookies sunt necesare pentru functionalitatea corecta a website-ului.