Blaturi Sticla UNI

Gama larga de culori

Detalii:

Blaturile de lucru Druken sunt disponibile într-o gamă largă de culori. Avem o gamă dintre cele mai populare culori, dar puteți să vă potriviți cu cele mai multe culori, inclusiv cu mărci de top de vopsea.

Folosim sticlă securizata de 10 mm pentru a crea blaturile noastre colorate. Sunt rezistente la impact și căldură până la 400 ° C. Acest material neporos înseamnă că puteți utiliza, de asemenea, aproape orice substanță chimică de curățat la suprafață. Oferind o suprafață mai igienică și mai rezistentă la pete pentru orice aplicație de blat.

Toate tipurile de blaturi de sticlă pot fi adaptate pentru a se potrivi multor stiluri diferite. Aceste suprafețe pot fi montate pentru a găzdui diferite aparate de bucătărie și caracteristici. decupajele pot fi făcute pentru plită, chiuvete, robinete și chiar prize pop-out.

CARACTERISTICI:
Sticla 10 mm securizata
• margini lustruite
• max. dimensiuni: 3000x1100 mm
• Usor de curatat
• Rezistenta la imact si temepreaturi extreme

Un ambient personalizat

Flexibilitatea, profesionalismul si precizia in executia celor mai diverse solicitari venite din partea clientilor, ofera posibilitati nenumarate acestora in realizarea celor mai indraznete proiecte de mobilare si amenajare interioara.

Cum sa descoperim mereu acel lucru special care exista nu numai in marile opere de arta, dar si in tot ceea ce ne inconjoara?

Cu produse din sticla oferite de DRUKEN realizam impreuna un concept care raspunde, intr-o maniera completa, exigentelor impuse de normele de design din ce in ce mai diverse si dinamice.
DRUKEN, reprezinta, totodata, un standard in asigurarea designului rafinat al produselor noastre, oferind solutii, odata cu cele mai moderne modele pentru cabine de dus, usi din sticla, balustrade din sticla, scari din sticla si produse din sticla personalizata.

Solutii de design adaptate pentru orice tip de spatiu si proiect, produse moderne, durabile in timp, usor de intretinut, solutii si produse viabile in vederea organizarii spatiului de lucru si de locuit, in mod elegant, functional si creativ.

Image

Transport oriunde in Europa!

Expediem oriunde in Europa!

Image

Cumpara in Rate!

Direct din site pentru persoane fizice si juridice!

CERERI DE OFERTA SI PRETURI

Nu ezista sa ne contactezi
pentru proiectele tale

sticla la comanda logo v3 alb

 

Produsele noastre din sticla de inalta calitate, respecta toate standardele de securitate, performanta si durabilitate >> alfa mai multe

420421 | Strada Subcetate 10a | Bistrita - Romania

NEWSLETTER

Doresti sa afli noutatile privind produsele noastre ? Aboneaza-te acum la newsletter si nu rata nimic!

Website-ul nostru foloseste doar Cookies instalate automat de platforma CMS si Google. Aceste cookies sunt necesare pentru functionalitatea corecta a website-ului.