Cabine dus din Sticla

Elegante, usor de intretinut si durabile, adaptabile oracarui tip de spatiu.

Detalii:

Cabinele de dus din sticla reprezinta calitatea si design-ul integrate intr-o singura solutie. Elegante, usor de intretinut si durabile, adaptabile oracarui tip de spatiu.

Personalizeaza-ti baia intr-un stil aparte! Cabinele de dus reprezinta un element important in interiorul unei bai. Fiind realizate dupa nevoia personala a fiecaruia, acestea ofera solutia ideala pentru optimizarea si personalizarea spatiului disponibil. Sticla este utilizata ca element de design, avand la baza si un aspect functional si tehnologic bine stabilit, astfel incat sa fie suficient de rezistenta si sa permita sisteme de prindere cu o utilitate sporita, integrand un mix tehnologic sticla-feronerie eficient.

Spre deosebire de cabinele de dus din plastic, unde apar probleme precum fisurile, deteriorarile si scurgerile de apa, aspecte ce duc la pierderea functionalitatii dar si a valorii estetice a investitiei, cabinele de dus din sticla vin in intampinarea acestor nevoi, fiind rezistente, durabile in timp, concepute special pentru spatii cu umiditate ridicata, oferind o igiena adecvata unui spatiu atat de important precum o baie.

Image

Transport oriunde in Europa!

Expediem oriunde in Europa!

Image

Cumpara in Rate!

Direct din site pentru persoane fizice si juridice!

Un ambient personalizat

Flexibilitatea, profesionalismul si precizia in executia celor mai diverse solicitari venite din partea clientilor, ofera posibilitati nenumarate acestora in realizarea celor mai indraznete proiecte de mobilare si amenajare interioara.

Cum sa descoperim mereu acel lucru special care exista nu numai in marile opere de arta, dar si in tot ceea ce ne inconjoara?

Cu produse din sticla oferite de DRUKEN realizam impreuna un concept care raspunde, intr-o maniera completa, exigentelor impuse de normele de design din ce in ce mai diverse si dinamice.
DRUKEN, reprezinta, totodata, un standard in asigurarea designului rafinat al produselor noastre, oferind solutii, odata cu cele mai moderne modele pentru cabine de dus, usi din sticla, balustrade din sticla, scari din sticla si produse din sticla personalizata.

Solutii de design adaptate pentru orice tip de spatiu si proiect, produse moderne, durabile in timp, usor de intretinut, solutii si produse viabile in vederea organizarii spatiului de lucru si de locuit, in mod elegant, functional si creativ.

CERERI DE OFERTA SI PRETURI

Nu ezista sa ne contactezi
pentru proiectele tale

sticla la comanda logo v3 alb

 

Produsele noastre din sticla de inalta calitate, respecta toate standardele de securitate, performanta si durabilitate >> alfa mai multe

420421 | Strada Subcetate 10a | Bistrita - Romania

NEWSLETTER

Doresti sa afli noutatile privind produsele noastre ? Aboneaza-te acum la newsletter si nu rata nimic!

Website-ul nostru foloseste doar Cookies instalate automat de platforma CMS si Google. Aceste cookies sunt necesare pentru functionalitatea corecta a website-ului.