Pereti despartitori din Sticla

Cu o foarte buna durabilitate in timp, sunt solutia preferata de toate marile companii.

Detalii:

Peretii despartitori din sticla reprezinta calitatea si design-ul integrate intr-o singura solutie. Elegante, usor de intretinut si durabile, adaptabile oracarui tip de spatiu.

Sticla a devenit un element aproape nelipsit din toate tipurile de compartimentari pentru spatiile comerciale sau de birouri, fiind de asemenea foarte cautata si pentru locuinte. Aceasta ajuta la transmiterea luminii naturale si creeaza senzatia de spatiu marit, oferind posibilitati extinse de personalizare, confort in utilizare si usurinta realizarii mentenantei si igienizarii.

Peretii despartitori din sticla DRUKEN se pot adapta oricarui tip de spatiu - locuinta sau spatii de birouri, comericale. Cu o foarte buna durabilitate in timp, sunt solutia preferata de toate marile companii cand vine vorba de delimitari interioare sau exterioare.

Image

Transport oriunde in Europa!

Expediem oriunde in Europa!

Image

Cumpara in Rate!

Direct din site pentru persoane fizice si juridice!

Un ambient personalizat

Flexibilitatea, profesionalismul si precizia in executia celor mai diverse solicitari venite din partea clientilor, ofera posibilitati nenumarate acestora in realizarea celor mai indraznete proiecte de mobilare si amenajare interioara.

Cum sa descoperim mereu acel lucru special care exista nu numai in marile opere de arta, dar si in tot ceea ce ne inconjoara?

Cu produse din sticla oferite de DRUKEN realizam impreuna un concept care raspunde, intr-o maniera completa, exigentelor impuse de normele de design din ce in ce mai diverse si dinamice.
DRUKEN, reprezinta, totodata, un standard in asigurarea designului rafinat al produselor noastre, oferind solutii, odata cu cele mai moderne modele pentru cabine de dus, usi din sticla, balustrade din sticla, scari din sticla si produse din sticla personalizata.

Solutii de design adaptate pentru orice tip de spatiu si proiect, produse moderne, durabile in timp, usor de intretinut, solutii si produse viabile in vederea organizarii spatiului de lucru si de locuit, in mod elegant, functional si creativ.

CERERI DE OFERTA SI PRETURI

Nu ezista sa ne contactezi
pentru proiectele tale

sticla la comanda logo v3 alb

 

Produsele noastre din sticla de inalta calitate, respecta toate standardele de securitate, performanta si durabilitate >> alfa mai multe

420421 | Strada Subcetate 10a | Bistrita - Romania

NEWSLETTER

Doresti sa afli noutatile privind produsele noastre ? Aboneaza-te acum la newsletter si nu rata nimic!

Website-ul nostru foloseste doar Cookies instalate automat de platforma CMS si Google. Aceste cookies sunt necesare pentru functionalitatea corecta a website-ului.