Scari din Sticla

Scari cu trepte din sticla pentru a va asigura o incaperea luminoasa cu un aspect modern.

Detalii:

Amenajarea interiorului cu trepte din sticla adauga un plus de modernism locuintelor, conferindu-le in acelasi timp un element de unicitate.

Scarile din sticla reprezinta solutii elegante, de lux, rezistente in timp. Scarile cu trepte din sticla pot avea orice model de vang sau structura de rezistenta. Ideale pentru spatii comericale, birouri si locuinte.

Scara reprezinta primul volum care mobileaza spatiul unei case si care poate determina personalitatea ambientala a acesteia. Este o constructie geometrica cu dezvoltare dinamica, tridimensionala, care face legatura între palierele (etaje) dispuse pe verticala la inaltimi diferite.

Alegerea modelului de scari intr-o locuinta poate fi o provocare chiar si pentru specialisti datorita numarului mare de modele si finisaje. Proiectarea scarilor interioare intr-o locuinta este deosebit de importanta, acestea avand in final atat rol functional cat si estetic si de conturare a stilului de amenajare ales.

DRUKEN Bistrita produce scari de sticla la cele mai inalte standarde de calitate. Noi iti putem oferi cea mai buna solutie pentru orice tip de spatiu. 

Image

Transport oriunde in Europa!

Expediem oriunde in Europa!

Image

Cumpara in Rate!

Direct din site pentru persoane fizice si juridice!

Un ambient personalizat

Flexibilitatea, profesionalismul si precizia in executia celor mai diverse solicitari venite din partea clientilor, ofera posibilitati nenumarate acestora in realizarea celor mai indraznete proiecte de mobilare si amenajare interioara.

Cum sa descoperim mereu acel lucru special care exista nu numai in marile opere de arta, dar si in tot ceea ce ne inconjoara?

Cu produse din sticla oferite de DRUKEN realizam impreuna un concept care raspunde, intr-o maniera completa, exigentelor impuse de normele de design din ce in ce mai diverse si dinamice.
DRUKEN, reprezinta, totodata, un standard in asigurarea designului rafinat al produselor noastre, oferind solutii, odata cu cele mai moderne modele pentru cabine de dus, usi din sticla, balustrade din sticla, scari din sticla si produse din sticla personalizata.

Solutii de design adaptate pentru orice tip de spatiu si proiect, produse moderne, durabile in timp, usor de intretinut, solutii si produse viabile in vederea organizarii spatiului de lucru si de locuit, in mod elegant, functional si creativ.

CERERI DE OFERTA SI PRETURI

Nu ezista sa ne contactezi
pentru proiectele tale

sticla la comanda logo v3 alb

 

Produsele noastre din sticla de inalta calitate, respecta toate standardele de securitate, performanta si durabilitate >> alfa mai multe

420421 | Strada Subcetate 10a | Bistrita - Romania

NEWSLETTER

Doresti sa afli noutatile privind produsele noastre ? Aboneaza-te acum la newsletter si nu rata nimic!

Website-ul nostru foloseste doar Cookies instalate automat de platforma CMS si Google. Aceste cookies sunt necesare pentru functionalitatea corecta a website-ului.