Despre Druken

"Imaginatia dumneavoastra este limita noastra"

Cine suntem?

Druken Bistrita - Fabrica de panouri decorative din sticla si polistiren. Prezenti la nivel national in 54 de locatii fizice si in cele mai importante platforme de tip marketplace din Romania.

Suntem specializati in productia de panouri din sticla decorativa vopsita sau imprimata, productia de balustrade de sticla, cabine de dus, pereti despartitori, usi de sticla, oglinzi si TERMOSISTEM DECORATIV. Avand la dispozitie echipamente de ultima generatie putem raspunde cu promtitudine comenzilor de orice dimensiune.

Produsele din sticla Druken de inalta calitate, respecta toate standardele de securitate, performanta si durabilitate.

Optiunile de Design sunt limitate doar de imaginatia ta, vino cu ideile tale la noi, echipa noastra are o vasta experienta in domeniu pentru a oferi sfaturi si consultanta optima. Oferim produse si servicii profesioniste, cuprinzatoare, de la procesarea comenzii dumneavoastra la fabrica noastra din Bistrita, dimensionare, productie si printare, pana la livrare in conditii de maxima siguranta direct la usa dumneavoastra, oriunde v-ati afla in Europa.

Image

Un ambient personalizat

Flexibilitatea, profesionalismul si precizia in executia celor mai diverse solicitari venite din partea clientilor, ofera posibilitati nenumarate acestora in realizarea celor mai indraznete proiecte de mobilare si amenajare interioara.

Cum sa descoperim mereu acel lucru special care exista nu numai in marile opere de arta, dar si in tot ceea ce ne inconjoara?

Cu produse din sticla oferite de DRUKEN realizam impreuna un concept care raspunde, intr-o maniera completa, exigentelor impuse de normele de design din ce in ce mai diverse si dinamice.
DRUKEN, reprezinta, totodata, un standard in asigurarea designului rafinat al produselor noastre, oferind solutii, odata cu cele mai moderne modele pentru cabine de dus, usi din sticla, balustrade din sticla, scari din sticla si produse din sticla personalizata.

Solutii de design adaptate pentru orice tip de spatiu si proiect, produse moderne, durabile in timp, usor de intretinut, solutii si produse viabile in vederea organizarii spatiului de lucru si de locuit, in mod elegant, functional si creativ.

Image

IMPLICARE

Implicare, daruire, consecventa, 3 dintre idealurile catre care, ne ghidam in toate activitatile pe care le desfasuram si care ne motiveaza in a spune “DA” tuturor provocarilor primite de la colaboratorii nostri.

Image

VALORI

Seriozitate, perseverenta, creativitate sunt valorile cu care echipa Druken a reusit in cei 3 ani de activitate sa evolueze, sunt valorile pe care le cultivam in permanenta si care ne motiveaza zilnic.

Image

SOLUTII

Tehnica si design-ul sunt elemente care nu sunt usor compatibile, dar cu imaginatie si implicare, de foarte multe ori acestea pot fi combinate cu rezultate spectaculoase.

CERERI DE OFERTA SI PRETURI

Nu ezista sa ne contactezi
pentru proiectele tale

sticla la comanda logo v3 alb

 

Produsele noastre din sticla de inalta calitate, respecta toate standardele de securitate, performanta si durabilitate >> alfa mai multe

420421 | Strada Subcetate 10a | Bistrita - Romania

NEWSLETTER

Doresti sa afli noutatile privind produsele noastre ? Aboneaza-te acum la newsletter si nu rata nimic!

Website-ul nostru foloseste doar Cookies instalate automat de platforma CMS si Google. Aceste cookies sunt necesare pentru functionalitatea corecta a website-ului.