Produsele din sticla Druken

Imaginatia dumneavoastra este limita noastra.

Image

Sticla bucatarie si baie

Solutii ingenioase pentru un design interior de succes.

Sticla Bucatarie si Baie. Sticla personalizata pentru orice tip de bucatarie si baie.

Flexibilitatea, profesionalismul si precizia in executia celor mai diverse solicitari venite din partea clientilor, ofera posibilitati nenumarate acestora in realizarea celor mai indraznete proiecte de constructii si amenajare interioara.

Design unic, intretinere usoara, protejeaza suprafetele foarte bine, se monteaza in 20 de minute, nefiind necesara indepartarea faiantei, se poate monta pe orice material sau suprafata.

Specializati in productia de panouri din sticla decorativa personalizata, sticla bucatarie si sticla baie, vopsita sau imprimata. Avand la dispozitie echipamente de ultima generatie putem raspunde cu promtitudine comenzilor de orice dimensiune.

Optiunile de Design sunt limitate doar de imaginatia ta, vino cu ideile tale la noi, echipa noastra are o vasta experienta in domeniu pentru a oferi sfaturi si consultanta optima.

Image

Usor de montat

Image

Sticla Bucatarie

Image

Sticla Baie

Image

Personalizabil

Gresie Decorativa

Exclusive Glass Inserto

Image

Cu colecția GLAS INSERTO forța și tăierea decisivă a sticlei se împletesc cu prestigiul decorațiunilor și bogăția metalelor, creând un amestec inteligent de suprafețe.

Blaturi Sticla Imprimata

Un nou nivel de personalizare

Image

Imaginile sunt tiparite direct pe suprafata din spate a sticlei. Lucrand cu designerii nostri interni, putem adapta in mod unic imaginile pentru fiecare proiect.

Blaturi Sticla UNI

Gama larga de culori

Image

Avem o gama dintre cele mai populare culori. Folosim sticla securizata de 10 mm pentru a crea blaturile noastre colorate. Sunt rezistente la impact si caldura pana la 400 °C.

Alte produse DRUKEN

Usi din sticla

Un element distinctiv in orice ansamblu arhitectural.

Image

Sticla reprezinta astazi un material multifunctional, rafinat, elegant si puternic. Usile din sticla sunt excelente pentru locuintele moderne si spatii de birouri.

Scari din sticla

Scari cu trepte din sticla moderne si eficiente.

Image

Amenajarea interiorului cu trepte din sticla adauga un plus de modernism locuintelor si spatiilor comericale, conferindu-le in acelasi timp un element calitativ si de unicitate.

Cabine dus sticla

Elegante, eficiente, adaptabile oracarui tip de spatiu.

Image

Sticla reprezinta astazi un material multifunctional, rafinat, elegant si puternic. Usile din sticla sunt excelente pentru locuintele moderne si spatii de birouri.

Pereti despartitori

Solutia preferata de toate marile companii.

Image

Peretii despartitori din sticla reprezinta calitatea si design-ul integrate intr-o singura solutie. Elegante, usor de intretinut si durabile, adaptabile oracarui tip de spatiu.

Balustrade din sticla

Un aspect deosebit prin luminozitate si deschidere.

Image

Ideale pentru spatii interioare si exterioare - cu o mare durabilitate si rezistenta in timp sunt perfecte pentru orice tip de proiect - comercial sau personal.

Oglinzi

Elemente de design interior de impact pentru spatiul tau.

Image

Folosirea oglinzilor de perete in decorarea unei incaperi (hol, sufragerie, dormitor), contribuie la sporirea senzatiei de spatiozitate si lumina.

Un ambient personalizat

Flexibilitatea, profesionalismul si precizia in executia celor mai diverse solicitari venite din partea clientilor, ofera posibilitati nenumarate acestora in realizarea celor mai indraznete proiecte de mobilare si amenajare interioara.

Cum sa descoperim mereu acel lucru special care exista nu numai in marile opere de arta, dar si in tot ceea ce ne inconjoara?

Cu produse din sticla oferite de DRUKEN realizam impreuna un concept care raspunde, intr-o maniera completa, exigentelor impuse de normele de design din ce in ce mai diverse si dinamice.
DRUKEN, reprezinta, totodata, un standard in asigurarea designului rafinat al produselor noastre, oferind solutii, odata cu cele mai moderne modele pentru cabine de dus, usi din sticla, balustrade din sticla, scari din sticla si produse din sticla personalizata.

Solutii de design adaptate pentru orice tip de spatiu si proiect, produse moderne, durabile in timp, usor de intretinut, solutii si produse viabile in vederea organizarii spatiului de lucru si de locuit, in mod elegant, functional si creativ.

CERERI DE OFERTA SI PRETURI

Nu ezista sa ne contactezi
pentru proiectele tale

sticla la comanda logo v3 alb

 

Produsele noastre din sticla de inalta calitate, respecta toate standardele de securitate, performanta si durabilitate >> alfa mai multe

420421 | Strada Subcetate 10a | Bistrita - Romania

NEWSLETTER

Doresti sa afli noutatile privind produsele noastre ? Aboneaza-te acum la newsletter si nu rata nimic!

Website-ul nostru foloseste doar Cookies instalate automat de platforma CMS si Google. Aceste cookies sunt necesare pentru functionalitatea corecta a website-ului.