Oglinzi

Detalii:

Elemente de design interior de mare impact pentru spatiul tau. Personalizeaza-ti locuinta sau spatiul comerical in felul dorit de tine cu oglinzile DRUKEN! Cu mare aplicabilitate in orice domeniu - pentru casa, spatii comericale, sali de fitness etc.

Folosirea oglinzilor de perete in decorarea unei incaperi (hol, sufragerie, dormitor), contribuie la sporirea senzatiei de spatiozitate si lumina.

Fie ca vorbim de o oglinda eleganta pentru living, de mari dimensiuni, sau de oglinzi rotunde pentru dormitor, aceste accesorii decorative dau personalitate si stil interioarelor. O mare popularitate cunosc oglinzile de podea, disponibile la un pret accesibil.

Atat oglinda de perete tipica si cat si cea cu rame din lemn sau accesorii decorative imbinata cu materiale cat mai simple ofera o senzatie de spatiozitate.

Image

Transport oriunde in Europa!

Expediem oriunde in Europa!

Image

Cumpara in Rate!

Direct din site pentru persoane fizice si juridice!

Un ambient personalizat

Flexibilitatea, profesionalismul si precizia in executia celor mai diverse solicitari venite din partea clientilor, ofera posibilitati nenumarate acestora in realizarea celor mai indraznete proiecte de mobilare si amenajare interioara. Cum sa descoperim mereu acel lucru special care exista nu numai in marile opere de arta, dar si in tot ceea ce ne inconjoara?

Cu produse din sticla oferite de DRUKEN realizam impreuna un concept care raspunde, intr-o maniera completa, exigentelor impuse de normele de design din ce in ce mai diverse si dinamice.

DRUKEN, reprezinta, totodata, un standard in asigurarea designului rafinat al produselor noastre, oferind solutii, odata cu cele mai moderne modele pentru sticla personalizata. Solutii de design adaptate pentru orice tip de spatiu si proiect, produse moderne, durabile in timp, usor de intretinut, solutii si produse viabile in vederea organizarii spatiului de lucru si de locuit, in mod elegant, functional si creativ.

CERERI DE OFERTA SI PRETURI

Nu ezita sa ne contactezi
pentru proiectele tale

sticla la comanda logo v3 alb

 

Produsele noastre din sticla de inalta calitate, respecta toate standardele de securitate, performanta si durabilitate >> alfa mai multe

420421 | Strada Subcetate 10a | Bistrita - Romania

NEWSLETTER

Doresti sa afli noutatile privind produsele noastre ? Aboneaza-te acum la newsletter si nu rata nimic!

Website-ul nostru foloseste doar Cookies instalate automat de platforma CMS si Google. Aceste cookies sunt necesare pentru functionalitatea corecta a website-ului.