Galerie Media

Exploreaza proiectele noastre finalizate

Cine suntem?

Prezenti la nivel national in 61 de locatii fizice si in cele mai importante platforme de tip marketplace din Romania, suntem specializati in productia de panouri din sticla decorativa, vopsita sau printata.

Avand la dispozitie echipamente de ultima generatie putem raspunde cu promptitudine comenzilor de sticla conform dimensiunilor dvs. De asemenea preluam comenzi de balustrade din sticla, paravan dus walk-in, oglinzi. Produsele din sticla Druken de inalta calitate, respecta toate standardele de securitate, performanta si durabilitate.

Optiunile de Design sunt limitate doar de imaginatia ta, vino cu ideile tale la noi, echipa noastra are o vasta experienta in domeniu pentru a oferi sfaturi si consultanta optima.

Image
Image

Facebook

Vezi produsele noastre pe Facebook

Image

Instagram

Vezi produsele noastre pe Instagram

Image

TikTok

Vezi produsele noastre pe TikTok

sticla baie, sticla bucatarie, sticla bucatarie si baie, Sticla personalizata, sticla la comanda, druken bistrita, sticla druken, cabine dus sticla, scari din sticla, usi sticla bistrita, sticla printata bistrita, personalizare sticla, sticla decor, sticla bistrita, produse din sticla, druken sticla, druken sticla printata, sticla decorativa druken, oglinzi, pereti despartitori sticla bistrita

Un ambient personalizat

Flexibilitatea, profesionalismul si precizia in executia celor mai diverse solicitari venite din partea clientilor, ofera posibilitati nenumarate acestora in realizarea celor mai indraznete proiecte de mobilare si amenajare interioara. Cum sa descoperim mereu acel lucru special care exista nu numai in marile opere de arta, dar si in tot ceea ce ne inconjoara?

Cu produse din sticla oferite de DRUKEN realizam impreuna un concept care raspunde, intr-o maniera completa, exigentelor impuse de normele de design din ce in ce mai diverse si dinamice.

DRUKEN, reprezinta, totodata, un standard in asigurarea designului rafinat al produselor noastre, oferind solutii, odata cu cele mai moderne modele pentru sticla personalizata. Solutii de design adaptate pentru orice tip de spatiu si proiect, produse moderne, durabile in timp, usor de intretinut, solutii si produse viabile in vederea organizarii spatiului de lucru si de locuit, in mod elegant, functional si creativ.

CERERI DE OFERTA SI PRETURI

Nu ezita sa ne contactezi
pentru proiectele tale

sticla la comanda logo v3 alb

 

Produsele noastre din sticla de inalta calitate, respecta toate standardele de securitate, performanta si durabilitate >> alfa mai multe

420421 | Strada Subcetate 10a | Bistrita - Romania

NEWSLETTER

Doresti sa afli noutatile privind produsele noastre ? Aboneaza-te acum la newsletter si nu rata nimic!

Website-ul nostru foloseste doar Cookies instalate automat de platforma CMS si Google. Aceste cookies sunt necesare pentru functionalitatea corecta a website-ului.