Sticla pentru bucatarie si baie

Solutii ingenioase pentru un design interior de succes.

Image

Usor de montat

Image

Sticla Bucatarie

Image

Sticla Baie

Image

Personalizabil

Image
Image
Image
Image

Sticla bucatarie si baie

Solutii ingenioase pentru un design interior de succes.

Sticla Bucatarie si Baie. Sticla personalizata pentru orice tip de bucatarie si baie.

Flexibilitatea, profesionalismul si precizia in executia celor mai diverse solicitari venite din partea clientilor, ofera posibilitati nenumarate acestora in realizarea celor mai indraznete proiecte de constructii si amenajare interioara.

Design unic, intretinere usoara, protejeaza suprafetele foarte bine, se monteaza in 20 de minute, nefiind necesara indepartarea faiantei, se poate monta pe orice material sau suprafata.

Specializati in productia de panouri din sticla decorativa personalizata, sticla bucatarie si sticla baie, vopsita sau imprimata. Avand la dispozitie echipamente de ultima generatie putem raspunde cu promtitudine comenzilor de orice dimensiune.

Optiunile de Design sunt limitate doar de imaginatia ta, vino cu ideile tale la noi, echipa noastra are o vasta experienta in domeniu pentru a oferi sfaturi si consultanta optima.

Sticla reflecta lumina in cel mai frumos mod posibil, astfel devenind o parte importanta a oricarui proiect modern a bucatariei noastre si nu numai.

Sticla printata, securizata, canturi slefuite. Pentru ca stratul imprimat pe dosul sticlei este foare sensibil, aplicam peste suprafata printata un strat de vopsea pentru a proteja suprafata de deteriorari.

De ce sa folosesti sticla in loc de faianta? Design unic, se intretine extrem de usor, protejeaza suprafetele foarte bine, se monteaza in 20 de min nefiind necesara indepartarea faiantei sau a oricarui material cu care a fost placat peretele, se poate monta peste orice material.

Image

Transport oriunde in Europa!

Expediem oriunde in Europa!

Image

Cumpara in Rate!

Direct din site pentru persoane fizice si juridice!

Image

Transport oriunde in Europa!

Expediem oriunde in Europa!

Image

Cumpara in Rate!

Direct din site pentru persoane fizice si juridice!

sticla baie, sticla bucatarie, sticla bucatarie si baie, Sticla personalizata, sticla la comanda, druken bistrita, sticla druken, cabine dus sticla, scari din sticla, usi sticla bistrita, sticla printata bistrita, personalizare sticla, sticla decor, sticla bistrita, produse din sticla, druken sticla, druken sticla printata, sticla decorativa druken, oglinzi, pereti despartitori sticla bistrita

Un ambient personalizat

Flexibilitatea, profesionalismul si precizia in executia celor mai diverse solicitari venite din partea clientilor, ofera posibilitati nenumarate acestora in realizarea celor mai indraznete proiecte de mobilare si amenajare interioara.

Cum sa descoperim mereu acel lucru special care exista nu numai in marile opere de arta, dar si in tot ceea ce ne inconjoara?

Cu produse din sticla oferite de DRUKEN realizam impreuna un concept care raspunde, intr-o maniera completa, exigentelor impuse de normele de design din ce in ce mai diverse si dinamice.
DRUKEN, reprezinta, totodata, un standard in asigurarea designului rafinat al produselor noastre, oferind solutii, odata cu cele mai moderne modele pentru cabine de dus, usi din sticla, balustrade din sticla, scari din sticla si produse din sticla personalizata.

Solutii de design adaptate pentru orice tip de spatiu si proiect, produse moderne, durabile in timp, usor de intretinut, solutii si produse viabile in vederea organizarii spatiului de lucru si de locuit, in mod elegant, functional si creativ.

CERERI DE OFERTA SI PRETURI

Nu ezista sa ne contactezi
pentru proiectele tale

sticla la comanda logo v3 alb

 

Produsele noastre din sticla de inalta calitate, respecta toate standardele de securitate, performanta si durabilitate >> alfa mai multe

420421 | Strada Subcetate 10a | Bistrita - Romania

NEWSLETTER

Doresti sa afli noutatile privind produsele noastre ? Aboneaza-te acum la newsletter si nu rata nimic!

Website-ul nostru foloseste doar Cookies instalate automat de platforma CMS si Google. Aceste cookies sunt necesare pentru functionalitatea corecta a website-ului.